Bestrating

De volgende werkzaamheden voeren wij uit in het kader van tuinbestratingen:

Tuinbestrating in voor- en achter tuin

Sierbestratingen

Herbestratingen met gebruik van oude materialen

Borders en plantenbakken creëren

Leveren van alle soorten stenen en tegels

Tuinbestrating als sierobject

Tuinbestrating aanleggen

In bijna iedere tuin die wij aanleggen krijgen wij te maken met tuinbestrating.
Binnen ons hoveniersbedrijf hebben wij de beschikking over stratenmakers met jarenlange ervaring in het stratenmakersvak. Een ander voordeel is ons gedegen ruimtelijk inzicht dat ons in staat stelt efficiënt te werken zodat wij de periode waarin de tuin niet gebruikt kan worden, zo kort mogelijk kunnen houden.

Wij leveren alle materialen die nodig zijn voor een tuinbestrating. Daarbij kunt u er bovendien op vertrouwen dat u bij ons nooit teveel betaalt omdat wij al jarenlang met dezelfde leveranciers en groothandels samenwerken en dus hoge kortingspercentages hebben opgebouwd die wij vervolgens doorberekenen aan onze klant. Hebt u vragen over tuinbestrating of tuinaanleg, neemt u dan gerust met ons contact op.

Sierbestrating

Sierbestrating is een onderdeel waar bij ons ontzettend veel vraag naar is, wij zijn daar dagelijks mee bezig. Sierbestrating aanleggen vereist veel ervaring en inzicht, bij sierbestrating zijn er namelijk talloze mogelijkheden qua vormen en figuren. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren en helpen bij het ontwerpen.

Hergebruik oude tuinbestrating

Voor een tuinbestrating is het bij ons mogelijk om uw oude materialen te hergebruiken.
Het hergebruik van deze materialen is duurzamer en goedkoper. Aankoop van nieuwe materialen en afvoer van oude materialen zijn dan immers niet nodig. Vaak wordt het resultaat ook als mooier ervaren, omdat het originele tuinbeeld intact blijft. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bezoekadres

Apeldoornseweg 93a
6731 SB Otterlo

Openingstijden

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr. 9.00 - 20.00
Za. 9.00 - 16.30

TOP