FORGOT YOUR DETAILS?

Hoveniersbedrijf

Onze diensten

TUINONTWERP

Of het nu gaat om (sier)bestrating, het plaatsen van tuinhuisjes en schuttingen, het aanbrengen van beregeningsinstallaties, tuinverlichting, (zwem)vijvers, waterpartijen, hoveniersbedrijf "De Bruine Meren" staat garant voor vakwerk.

TUINAANLEG

Ons hoveniersbedrijf verzorgt de complete aanleg van een nieuwe tuin, maar draagt ook zorg voor het onderhoud ervan. U kunt bij ons terecht voor o.a. bestratingen, beplantingen, vijvers, schuttingen, vlonders en snoeiwerk.

TUINONDERHOUD

Elke tuin, hoe onderhoudsvriendelijk ook ontworpen, heeft verzorging nodig. Denkt u alleen maar aan het vakkundig snoeien van de beplanting.

BESTRATING

Binnen ons hoveniersbedrijf hebben wij de beschikking over stratenmakers met jarenlange ervaring in het stratenmakersvak. Een ander voordeel is ons gedegen ruimtelijk inzicht dat ons in staat stelt efficiënt te werken zodat wij de periode waarin de tuin niet gebruikt kan worden, zo kort mogelijk kunnen houden.

De vakman voor uw tuin!

Met veel machines in eigen beheer werken we tegen een normaal tarief en kunnen we ook uitermate vakwerk leveren. Wij hebben een ervaren team die het tuinonderhoud uitvoert. Dit kan bij zowel particulieren als bedrijven. U kunt het tuinonderhoud afspreken op een bepaalde tijd, bijvoorbeekd wekelijks, maandelijks enz. U kunt ook voor eenmalig tuinonderhoud bij ons terecht.

Foto galerij

TOP

Op zondag zijn wij gesloten. Maandag is het weer mogelijk om een bestelling te plaatsen.