Tuinontwerp

Of het nu gaat om (sier)bestrating, het plaatsen van tuinhuisjes en schuttingen, het aanbrengen van beregeningsinstallaties, tuinverlichting, (zwem)vijvers, waterpartijen, hoveniersbedrijf "De Bruine Meren" staat garant voor vakwerk.

Een essentieel onderdeel van het aanleggen en inrichten van uw tuin is het ontwerp.

Waarbij de hovenier rekening houdt met:

  • Ruimten
  • Looplijnen
  • Zitplekken
  • Werkplekken
  • Uitzicht

En met esthetische wensen zoals:

  • Steensoorten
  • Bloemkleuren

In harmonie met uw tuin

Bij een optimaal tuinontwerp is rekening gehouden met de ligging van het perceel ten opzichte van de omgeving.

Een goed voorbeeld hiervan is dat uw oprit en entree op een harmonieuze wijze kunnen worden gecombineerd met de al aanwezige beplanting en de beplanting in de omgeving. Het resultaat is dat, door het accentuerenvan de sterke elementen uit de omgeving, uw tuin ruimer en dieper oogt.

Werkwijze bij het maken van een tuinontwerp

Als eerste komt onze architect langs en zullen uw wensen en eisen geïnventariseerd worden.
De architect zal u inlichten over de mogelijkheden en kan indien nodig wat voorbeelden laten zien. Vervolgens zullen wij uw perceel inmeten en in kaart brengen. Op basis van deze gegevens zal onze architect een (schets)ontwerp opstellen. Dit ontwerp zal met de klant worden besproken en zal na overleg definitief worden gemaakt.

Beplanting

Afhankelijk van de opdracht kunnen wij ook een beplantingsplan opstellen. In het beplantingsplan kunt u exact terugvinden welke plantvariëteit waar komt te staan. Ook voor beplanting wordt sterk rekening gehouden met het perceel en de omgeving. De keuze van de beplanting kan namelijk de sfeer van de tuin sterk beïnvloeden.

Impressie van ons werk

Hieronder kunt u een aantal tuinen bekijken die wij geheel naar de wensen van de klant ontworpen en gerealiseerd hebben. Het aanleggen van een tuin is vakwerk en vereist veel kennis van uiteenlopende vakgebieden. Door jarenlange ervaring is een uitgebreide expertise opgebouwd. Elk project, groot of klein, wordt door ons bedrijf met zorg aangepakt en tot een goed resultaat gebracht. Onze allround vakmensen beheersen de kwaliteit van het hovenierswerk. Alle voorkomende werkzaamheden en materialen worden door ons verzorgd en geleverd.

Bezoekadres

Apeldoornseweg 93a
6731 SB Otterlo

Openingstijden

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr. 9.00 - 20.00
Za. 9.00 - 16.30

TOP