Koningsdag bij De Bruine Meren

Een Dag Vol Plezier en Groen!

In het hartje van ons prachtige groenrijke gebied, verwelkomt De Bruine Meren iedereen op Koningsdag voor een open dag vol met activiteiten, planten en plezier voor het hele gezin! Noteer 27 april in je agenda, want dit wilt u niet missen. Wij zijn open van 9.00 tot 17.00 uur, klaar om iedereen te ontvangen met open armen en een breed aanbod aan vaste en éénjarige planten.

Gratis pannenkoeken en vertier voor de Kinderen

Eén ding is zeker: op Koningsdag bij De Bruine Meren gaat niemand met honger naar huis. Voor iedere bezoeker bakken we heerlijke gratis pannenkoeken. Terwijl de volwassenen genieten van ons uitgebreide assortiment planten, kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen of hun creativiteit tonen door mee te doen aan onze kleurwedstrijd.

Kleurwedstrijd met geweldige prijzen

Speciaal voor Koningsdag hebben we een leuke kleurwedstrijd georganiseerd voor de kinderen. Download de kleurplaat van onze website, laat uw kind(eren) hun beste kleurkunsten tonen en lever de kleurplaat in op de dag zelf. Ze maken kans op fantastische prijzen! Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de prijzen.

TOP