Veelgestelde vragen

Vragen beantwoorden we graag! Op onze website en in onze showroom proberen we op onze beurt vragen te voorkomen door helder te communiceren, geen kleine letter politiek dus. Helder, simpel en overzichtelijk zijn onze speerpunten hierin. Maar toch kunt u vragen hebben, we helpen u graag daarmee!

Tot wanneer kunnen we bestellen?

Dat is met name in december een veelgehoorde vraag! In principe kunt u bij ons tot de kerst de pakketten bestellen. Er zit wel een kleine maar aan...

Zoals u zult begrijpen zijn richting de kerst sommige producten uitverkocht en dus niet meer leverbaar.

Niet getreurd we hebben altijd een passend pakket voor u die we desgewenst met u samenstellen! Doordat we een grote eigen voorraad aan producten hebben kunnen we erg lang doorgaan met het samenstellen van pakketten. Dit is een voordeel voor u als het u even ontschoten is om kerstpakketten te regelen. Kom gezellig naar Otterlo toe, we regelen het gewoon voor u!

Kunnen er dan ook nog grote aantallen besteld worden tegen de kerstdagen zult u zich misschien afvragen? Zeker, we houden van uitdaging! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op, geen enkele vraag is ons teveel!

TOP